Rengøring af trapper

Erhvervs­rengøring

Kvikren er specialister i erhvervsrengøring

Kvikren gør rent for små og store virksomheder og butikker. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring – lige fra helt små virksomheder med kun en eller to ansatte, som ønsker rengøring en gang om ugen, til større virksomheder, hvor vi kommer hver dag og gør rent på fx kontorer, toiletter, gangarealer og kantiner.

Vi har stor erfaring med rengøring af detailbutikker og dagligvarebutikker. Vi ved, at det er vigtigt, at en butik er pæn og ren uden nullermænd i krogene.

Vi gør også rent for boligselskaber. Vi rengør lejligheder ved fraflytning og gør trappeopgange rene. Kvikren gør også rent efter håndværkere i forbindelse med byggeri og ombygning.

I får et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, når I investerer i professionel rengøring. Et bedre indeklima sænker også sygefraværet blandt personalet.

Vælger I en fast aftale, gennemgår vi jeres behov og ønsker til rengøring og service. Vi kan fx rense jeres tæpper, pudse vinduer, vaske måtter, støvsuge og vaske gulv. En aftale med os sikrer jer, at der altid er så rent, som I ønsker det.

Kvikren leverer altid kvalitet. Vi er effektive og grundige. I får en smukt skinnende virksomhed – også i alle hjørner.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os – vi glæder os til at høre om jeres behov og ønsker.

Vi gør rigtig rent

Rengøring er et håndværk, som vi er stolte af. Vi bruger det rigtige udstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi holder aftaler

Vi lytter til dine behov og bidrager med vores viden. Vi laver en tydelig kravspecifikation og aftaler, der er til at forstå.

Vores priser er fair

Den bedste rengøring er ikke altid den billigste, og den dyreste er ikke altid den bedste. Her får du rigtig rengøring til den rigtige pris.