Vinduespudsning

Håndværker­rengøring

Rent og klar til indflytning

Når byggeriet er færdigt, og håndværkerne er gået, kommer Kvikren og rengør de nye eller renoverede lokaler. Når vi har været forbi med kost og spand, er I klar til at rykke ind.

Vi har gjort rent efter håndværkere i mange år, så vi ved, hvordan vi fjerner alle spor efter de dygtige håndværkere. Når I får gjort grundigt rent efter byggeri eller renovering, er det også meget lettere at opretholde en høj standard i rengøringen efterfølgende. Og når der er pænt og rent, får I også højere arbejdsglæde.

Kvikren hjælper med

  • Rengøring af nybyggeri
  • Rengøring af tilbygninger
  • Rengøring efter renovering
  • Rengøring af lejligheder ved fraflytning

Rengøring af lejligheder

Kvikren har gjort rigtig mange lejligheder rent. Vores medarbejdere sikrer, at også jeres lejligheder bliver rene og klar til, at nye beboere flytter ind, så både de og I er glade.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os – vi glæder os til at høre om jeres behov og ønsker.

Vi gør rigtig rent

Rengøring er et håndværk, som vi er stolte af. Vi bruger det rigtige udstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi holder aftaler

Vi lytter til dine behov og bidrager med vores viden. Vi laver en tydelig kravspecifikation og aftaler, der er til at forstå.

Vores priser er fair

Den bedste rengøring er ikke altid den billigste, og den dyreste er ikke altid den bedste. Her får du rigtig rengøring til den rigtige pris.