Rengøring af vindueskarm

Butiks­rengøring

Giv et godt indtryk

Sælger du legetøj, sportstøj eller computere? Uanset hvad du tilbyder, så betyder kundernes første blikke rundt i butikken meget for, om de vælger at handle med dig – eller din nabobutik. En ren butik er rarest at være i for både dine kunder og dine medarbejdere.

Kvikren er specialister i rengøring af detailbutikker og kædebutikker. Forskellige brancher har forskellige behov og regler for rengøring – og dem kender vi. Det, der er rigtig rengøring i den ene butik, er ikke nødvendigvis rigtig rengøring i den anden butik.

Rengøring i butikskæder

Kvikren rengør kædebutikker over hele Fyn og Jylland. Vi gennemgår jeres behov og ønsker, og sammen finder vi den løsning, der passer til jeres butikker, så de er rare at besøge og arbejde i.

Kvikren hjælper med

  • Daglig butiksrengøring
  • Ugentlig rengøring i butik og lager
  • Polering af butiksvinduer
  • High speed polering af butiksgulve

Prisen er vigtig

Hos Kvikren ved vi, at prisen på rengøring er vigtig for dig. Vi har stor erfaring med butiksrengøring – det betyder, at vi kan gøre rent til gode priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at skifte rengøringsfirma, eller hvis du gerne vil have udliciteret rengøringen i din butik eller flere butikker. Ring eller skriv til os – vi glæder os til at høre om jeres behov og ønsker.

Vi gør rigtig rent

Rengøring er et håndværk, som vi er stolte af. Vi bruger det rigtige udstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi holder aftaler

Vi lytter til dine behov og bidrager med vores viden. Vi laver en tydelig kravspecifikation og aftaler, der er til at forstå.

Vores priser er fair

Den bedste rengøring er ikke altid den billigste, og den dyreste er ikke altid den bedste. Her får du rigtig rengøring til den rigtige pris.